Via Denkat zijn diverse artiesten te boeken.
Hier een kleine greep uit de diverse muzikale keuzes die via Denkat te boeken zijn:

Maxima look alike
Prinses Maxima op uw feest?
Het kan echt! Er is toch niks leuker dan uw gasten te laten toespreken of u te laten feliciteren met uw huwelijk door niemand minder dan Prinses Maxima.

Maak een fotoshoot van Maxima met uw gasten, lintjes knippen, het houden van een korte speech, een heuse koninklijke intocht met eventueel limousine, bodyguards en politie.

Het kan allemaal!
Klik hier voor meer informatie.

Gee
Als kleine jongen begon Gee op 11 jarige leeftijd te zingen en deed mee met een playback show waar Gee eerste werd. 's Avonds na de wedstrijd had Gee dit zelfde nummers live gezongen met de zanger die hij imiteerde. Dit vond ging zo goed dat hij hiermee verder wilde gaan. Totdat Gee ging verhuizen naar Rotterdam. Daar had Gee er een tijdje niks meer mee gedaan. Totdat Gee weer in het talentenjachten circuit kwam en steeds meer ervaring opdeed. Daarna is Gee op verschillende locaties gaan optreden zoals cafs en restaurants en begon er steeds meer plezier in te krijgen. Daarna is Gee 2 uitdagingen aangegaan: -2 weken naar Spanje geweest en daar 2 weken gezongen in het caruela park aan de costa del sol. Daarna is Gee naar Canada geweest en heeft op verschillende plaatsen gezongen in gezellige caftjes en werd op een avond uitgenodigd om op n van Canada's grootste Rotary Festival te zingen wat Gee natuurlijk gelijk aanpakte.

Gee was eerst bij de country liedjes blijven hangen maar zag dat er toch meer te bieden was dan country alleen en is van alles gaan zingen zodat je kan laten zien dat je van alle markten thuis ben en voor iedereen een leuke avond kan geven. Nu is Gee naar Limburg verhuisd en hoopt hier zijn zang carrire voort te kunnen zetten. Gee heeft al verschillende optredens gedaan in Brabant (o.a Helmond). Daar werd hij veel gevraagd voor een cd. Die hij dan ook op 25 september heeft uitgebracht. Het is een mooie cd geworden met verschillende genres dus voor ieder wat wils. Zo kom je in ieder zijn smaak een beetje tegemoet. "Gee staat dus garant voor een avond om niet snel meer te vergeten!".


Het Leven (mp3)
Ik zoek een hit (mp3)
I've got the music in me (mp3)


        

Ricardo Egon
Ricardo won in 1997 de 2e prijs tijdens de Europese Elvis-Presley-imitatie. Hij versloeg 63 kandidaten uit 6 Europese landen. Zijn nieuwe single The Casanova belooft d zomerhit van 2005 te worden. Lekker swingende opname met veel temperament en fantastische Zuid-amerikaanse invloeden. Ook de 2e track is echt een meesterwerk: een prachtige gevoelige love-ballad met een enorm vol stemgeluid en een bijzonder warm timbre.


The Casanova (mp3)
Mata Cabra
De eerste maracatu groep in Nederland. Maracatu is een opzwepende muziek stijl uit het noorden van Brazili. Deze band is te boeken met verschillende opties te boeken, neem contact met ons op voor een demo CD.


Maracatu 2
Clementina
Teahouse


        

Session X
Session X speelt muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Ook de allerleukste nummers uit de Nederlandse popmuziek maken van elke gast een feestbeest. Een Nederlandse zangeres begeleid door zeer ervaren muzikanten hebben zich gespecialiseerd in covers. Session X heeft met haar performances reeds duizenden mensen geamuseerd. Swingende en funky ritmes, overtuigende vocalen maken van elk feest een swingparty. De zangeres zingt zoals ze eruitziet; goedlachs, powerful en vooral vanuit haar soul.

Jazz combo
Een Jazz combo verschillend van samenstelling voor diverse gelegenheden.