Stap 1: Persoonlijk gesprek
In een persoonlijk gesprek verzamelen we zoveel mogelijk informatie over het te organiseren evenement zodat Denkat een evenement op maat kan maken.

Stap 2. Voorstel
Na dit gesprek maken wij een draaiboek(je), aansluitend op uw wensen & budget en dit overhandigen we u in de vorm van een offerte, zodat u meteen een totaal overzicht van alle facetten heeft.

Stap 3. Aanpassingen
Nadat u de offerte heeft ontvangen, kunt u rustig alles doornemen. Heeft u dan nog vragen of wilt u nog iets wijzigen aan het programma is dit natuurlijk geen probleem, wij staan immers voor u klaar.

Stap 4. Enkele dagen vooraf
Enkele dagen voordat het evenement gaat plaatsvinden nemen wij contact met u op om de laatste details met u door te nemen. Dit is altijd prettig om de laatste )incidentele) wijzigingen door te nemen en door te voeren in het plan.

Stap 5. Het Evenement!
Uw evenement, bruiloft, (thema)feest, uitstapje vind plaats! Graag willen wij weten wie van de opdrachtgever(s) er wel/niet bij is.

Stap 6. Evaluatie
Na uw evenement willen wij graag met u evalueren. Wij horen graag van u hoe u uw evenement in zijn geheel heeft ervaren. Uw eventuele vragen en/of opmerkingen zijn de essentiŽle bouwstenen voor onze toekomst.