Een goede geÔntereseerde hostess service die perfect aansluit bij uw product of organisatie. De selectie die vooraf gaat aan het vinden van uw hostess is dus uiterst belangrijk. Denkat heeft de mogelijkheid om de hostesses te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis en speciale vaardigheden. Uiteindelijk worden de meest geschikte hostesses ingezet. Met uiterste zorg worden de in onze optiek meest aansluitende host geselecteerd en op uw evenement ingezet.
De hostesses worden van te voren tot op de puntjes voorbereid op de werkzaamheden die op uw evenement uiterst belangrijk zijn. Onze hostesses zijn tijdens uw gewenste evenement niet van uw medewerkers te onderscheiden. Geen bezoeker of uitgenodigde zal denken of weten dat u de hostesses heeft ingehuurd.

Denkatís professionele hostesses kunnen worden ingehuurd voor o.a. :
Standbemanning, standcatering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobeactiviteit, dealershows en recepties. De hostesses begeleiden en informeren uw bezoekers bij uw gewenste evenement en zullen uw gasten op hun wenken bedienen.